EH GRADNJA
Iza nas je veliki broj različitih projekata na kojima smo stekli zavidno iskustvo u oblasti limarski radova, sto garantuje vrhunski kvalitet naših usluga i proizvoda.
Sa željom da opravdamo poverenje i očekivanja naših klijenata, godinama u nazad smo radili na opremanju naše radionice i usavršavanju načina rada.
Dugogodišnje iskustvo u radu izdvaja ovu kompaniju po tome što se dosljedno pridržava rokova isporuke, ugovorenih termina i sistematski prati zahtjeve klijenata.

Usluge

Zadovoljstvo nam je da pošiljku ispratimo od utovara do konačnog odredišta i da naši poslovni partneri i saradnici budu zadovoljni.

Tim

Iako pripadamo grupaciji malih firmi, naša orjentacija je da u budućnosti povećamo kapacitete i ispunimo želje sve većeg broja korisnika naših usluga.

Standardi

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i odgovornosti koje stoji iza nas, naša limarska radionica će izraditi sve što poželite za Vašu kuću, zgradu ili poslovni objekat.

Our Mission

Suspendisse tempus, enim at convallis maximus, ex ante faucibus lorem, at rhoncus justo tellus at eros. Vivamus at scelerisque neque. Proin ligula metus, molestie eget dapibus ac

  • Etiam pretium porta eros, orbi non dignissim.
  • Sed at mi eget ex rutrum ornare eget ac nulla.
  • Nam vitae tellus dignissim egestas porta.
265
Specialists
Vivamus at scelerisque neque. Proin ligula metus, molestie eget dapibus ac
960
Successful Projects
Vivamus at scelerisque neque. Proin ligula metus, molestie eget
25
Year of Work
Vivamus at scelerisque neque. Proin ligula metus, molestie eget dapibus ac